Website DevelopmentStarans Group  •  Starans.com• Media • Marketing • Promotions • Advertising •• Branding • Productions • Videography •• Campaigns • Websites • Eshops •• Strategic Communication •
Κατασκευή ιστοσελίδας
Σχεδιασμός ιστοσελίδας - Ανάπτυξη ιστοσελίδας - Δημιουργία e-shop - Δημιουργία blog - Διαχείριση website - Σύνταξη περιεχομένου
Αναλύουμε στρατηγικά κάθε project, εξασφαλίζοντας τίποτα λιγότερο από ένα αψεγάδιαστο αισθητικά και λειτουργικά αποτέλεσμα, είτε πρόκειται για ιστοσελίδα είτε για ηλεκτρονικό κατάστημα.
Ένα σωστά δομημένο και σχεδιασμένο site (περιεχόμενο, εικόνες κ.α.), είναι ένα επιτυχημένο site, το οποίο θα αποφέρει επισκέπτες-πελάτες.
Στη βάση αυτού, οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι φιλικές στις μηχανές αναζήτησης (SEO) και άρτια σχεδιασμένες, εκπληρώνοντας τους στόχους της εκάστοτε επιχείρησης. Είναι μοναδικές γιατί γίνονται ως επί το πλείστον custom, αντικατοπτρίζοντας τη φιλοσοφία και τις ανάγκες του brand.
Η λειτουργικότητα των ιστοσελίδων που σχεδιάζουμε, χαρακτηρίζεται από διαδραστικότητα και άριστο responsiveness τόσο σε κινητά όσο και σε tablets ή desktops. Επιπροσθέτως, φροντίζουμε για την ολοκληρωμένη υποστήριξη της λειτουργίας των ιστοσελίδων (support).
Η κατασκευή άψογων ιστοσελίδων δεν είναι απλά η δουλειά μας: είναι το πάθος μας!
Το διαδίκτυο ως μέσω επικοινωνίας και διαφήμισης δεν είναι κάτι καινούργιο για εσάς, τους πελάτες ή τους ανταγωνιστές σας. Ειδικά οι τελευταίοι σίγουρα θα έχουν ήδη, λίγο ή πολύ, μια θέση στο διαδίκτυo, είτε με μια απλή καταχώρηση σε κάποιο online κατάλογο ή ακόμα με μια πλήρης ιστοσελίδα, υποστηριζόμενη από μια πλατφόρμα ενημέρωσης και παροχής online υπηρεσιών (πχ ηλεκτρονικό κατάστημα, σύστημα διάθεσης υπηρεσιών μόνο για μέλη κτλ).
Το ζήτημα είναι εσείς πόσο επιθυμείτε να ηγηθείτε του ανταγωνισμού και να παρουσιάσετε όχι απλά ένα αξιοπρεπές, αλλά ένα ολοκληρωμένο και επαγγελματικό αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα ικανό:
 • Να κερδίσει την εμπιστοσύνη των υποψήφιων πελατών σας και να τους μετατρέψει σε ενεργούς πελάτες
 • Να μπορεί να μετρηθεί όσον αφορά την αποτελεσματικότητά του, χρησιμοποιώντας σύγχρονες πλατφόρμες και εργαλεία
 • Να θέσει ισχυρές βάσεις στην διαδικτυακή σας παρουσία  έτσι ώστε να μπορείτε να προσφέρετε άμεσα και εύκολα προστιθέμενες υπηρεσίες στους πελάτες σας
 • να ενισχύσει σημαντικά την εξωστρέφεια της εταιρείας σας, παρέχοντάς σας ένα εργαλείο με το οποίο μπορείτε να διεισδύσετε σε νέες αγορές
 • να δουλεύει πραγματικά για εσάς, 24 ώρες το 24ωρο, με σκοπό τη διεύρυνση και υποστήριξη του πελατολογίου σας

Κάθε project που αναλαμβάνουμε είναι για εμάς μοναδικό! Δεν μένουμε στην ανάπτυξη ενός καλαίσθητου αποτελέσματος αλλά εξετάζουμε πάντα όλους εκείνους τους σημαντικούς παράγοντες που απαιτούνται για την επιτυχία ενός website.  Για εμάς είναι πολύ σημαντικά:
 • η υποστήριξη των νέων ή ακόμα μελλοντικών συσκευών όπως τα κινητά τηλέφωνα, τα tablets, οι smart τηλεοράσεις κτλ χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές και web standards (πχ adaptive web design, responsive web design, mobile first approach κτλ )
 • η βέλτιστη λειτουργικότητα ενός διαδικτυακού τόπου, που σημαίνει μια ιστοσελίδα θα πρέπει να είναι απλή, σύγχρονη και εύκολη στη χρήση της
 • η μοναδική αισθητική της παρουσία, προκειμένου η επιχείρηση που αντιπροσωπεύει να ξεχωρίζει σε σχέση με τον ανταγωνισμό της
 • η υψηλή ταχύτητα ανταπόκρισης της ιστοσελίδας κατά την πλοήγηση
 • η συμβατότητα με όλους τους γνωστούς web browser, όπως Internet Explorer, Firefox, Netscape Navigator, Opera, Safari κά
 • η βέλτιστη κατηγοριοποίηση και παρουσίαση του περιεχομένου  
 • η τεχνική αρτιότητα των εφαρμογών που στηρίζουν την διαχείριση αλλά και την προβολή των σελίδων
 • η φιλικότητα προς τις μηχανές αναζήτησης
 • η ανοιχτή αρχιτεκτονική έτσι ώστε να μη δεσμεύεστε ποτέ και από κανένα σε σχέση με τη συντήρηση αλλά κυρίως την ανάπτυξη του διαδικτυακού σας τόπου

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί έναν νέο και μοναδικό διαδικτυακό τόπο για την επιχείρησή σας!
Η μεθοδολογία
Πρώτη επικοινωνίαΗ πρώτη επικοινωνία, αποτελεί επιτακτική ανάγκη, καθώς αδημονούμε να γνωρίσουμε τον άνθρωπο πίσω από την ιδέα, αλλά και εκείνος να γνωρίσει εμάς. Συλλέγουμε πληροφορίες για τη φιλοσοφία της επιχείρησης, τις οποίες αξιοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βοηθάμε τον πελάτη να ορίσει σφαιρικά την ταυτότητα της δουλειάς του.
ΚοστολόγησηΈχοντας λάβει τις κατευθυντήριες γραμμές από τον πελάτη, προχωράμε στην εκτίμηση κόστους του χρόνου υλοποίησης του project. Φροντίζουμε πάντα ώστε το κόστος να ισούται με το όφελος και για τα δυο μέρη.
Οργάνωση υλικού
Μετά από ενδελεχή έρευνα, ξεκινάμε να οργανώνουμε το υλικό που συγκεντρώσαμε και το υλικό που έχει να μας στείλει ο πελάτης (φωτογραφίες, κείμενα, προϊόντα κ.α). Τα αρχεία αποθηκεύονται σε cloud και τα μοιραζόμαστε με τον πελάτη, έτσι ώστε να έχει άμεση πρόσβαση στο υλικό, χωρίς να χρειάζεται να ανταλλάσσουμε δεκάδες email για τη συγκέντρωση του υλικού.
Στη συνέχεια διαμορφώνουμε τα κατάλληλα sitemaps, σχεδιάζοντας αρχικά στο χέρι και μετά σε ηλεκτρονική μορφή, τα οποία δίνουμε στον πελάτη για την πρώτη έγκριση, πριν προχωρήσουμε στη δημιουργία της ιστοσελίδας.
ΣχεδιασμόςΣτη φάση του σχεδιασμού & της κατασκευής της ιστοσελίδας σας, επιλέγουμε τη δομή πάνω στην οποία θα βασιστούμε και έχουμε προσυμφωνήσει με τον πελάτη. Εισάγουμε τις γραμματοσειρές και τα χρώματα προερχόμενα από την εταιρική ταυτότητα της εταιρείας, φροντίζοντας να βρίσκονται σε πλήρη αλληλουχία μεταξύ τους.
Οι φωτογραφίες στο website θα προέρχονται από κάποια φωτογράφηση, ή από το διαδίκτυο. Στη συνέχεια, επιλέγουμε τα εικονίδια που θα κάνουν την ιστοσελίδα ιδιαίτερη και αρμονική με το ύφος της εταιρείας. Χρησιμοποιούμε το κατάλληλο background έτσι ώστε η ιστοσελίδα να είναι ευανάγνωστη και καθαρή. Στην περίπτωση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, φροντίζουμε ώστε ο χρήστης να πραγματοποιεί εύκολα μια αγορά.
Παρουσίαση
Αφού έχουμε ολοκληρώσει τα παραπάνω βήματα, πραγματοποιούμε εκτενή έλεγχο σε όλη τη δομή της ιστοσελίδας και έπειτα την παρουσιάζουμε στον πελάτη. Η ιστοσελίδα ή το eshop, έχουν δημιουργηθεί στη βάση όσων έχουμε συζητήσει στις επαφές μας με τον πελάτη.
Δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια και προσέχουμε ώστε το design της ιστοσελίδας να είναι καλαίσθητο και μοντέρνο.Στο στάδιο της παρουσίασης, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να προβεί σε τυχόν μικρές τροποποιήσεις του περιεχομένου έτσι ώστε να προσαρμόζεται ακριβώς στην επιχείρησή σου. Επιπλέον, ζητούμε από τον πελάτη να πραγματοποιήσει και από τη δική του πλευρά εκτενή έλεγχο σε όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προκειμένου να επιβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχει καμία παράληψη και αν θέλει να συμπληρώσουμε κάτι ακόμα.
Βελτιστοποίηση
Έχοντας ολοκληρώσει και τις τελευταίες υποδείξεις του πελάτη, προχωρούμε στη βελτιστοποίηση της λειτουργικότητας της ιστοσελίδας αλλά και στον τελικό έλεγχο για το SEO και τα keywords, έτσι ώστε να μπορεί η ιστοσελίδα να πληροί τα κριτήρια των μηχανών αναζήτησης.
Επιπλέον, πραγματοποιούμε τεχνικό έλεγχο σε όλες τις συσκευές για να είναι 100% responsive και να προσφέρει στο χρήστη μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης (UX) και να τον κάνει να αλληλεπιδράσει και να φτάσει στο επιθυμητό για την επιχείρηση σημείο (UI), μέσω των κατάλληλων Call To Action buttons.

Starans Group

Website Design & Development

Starans Group

Website Design & Development

Starans Group

Website Design & Development

Starans Group

Website Design & Development

Starans Group

Website Design & Development

Starans Group

Website Design & Development

Starans Group

Website Design & Development

Starans Group

Website Design & Development

Starans Group

Website Design & Development